JHB airconditioning is uw vertrouwde STEK partner in de koudetechniek met het STEK-bedrijfscertificaat.


De voordelen STEK-certificaat

STEK logo

Met het STEK-certificaat mag wij het vertrouwde STEK logo gebruiken.

Bekendheid STEK logo

Het STEK logo is zeer bekend in de sector. Bekend maakt bemind. U hoeft dus niet opnieuw te zoeken naar een onbekend certificaat.

Duurzaam merk

Duurzaam merk: Het STEK certificaat is al jarenlang een vertrouwd merk in onze sector. STEK promoot het STEK certificaat intensief. Hiermee maken wij u duidelijk dat er (naast de minimale F-gassen certificering) een certificaat bestaat dat meer inzet op milieubewust en zorgvuldig installeren: een belangrijk onderscheid van JHB airconditioning. Hier maken wij het verschil; duurzaamheid staat bij veel afnemers hoog in het vaandel en is steeds vaker een selectiecriterium.

Transparantie

STEK-gecertificeerde ondernemingen hebben aantoonbaar goed beleid voor transparantie in de werkprocessen, administratie en uiteraard de zorg voor milieu en medewerkers. Zo ook JHB airconditioning als installateur.

Milieu

Met het STEK certificaat is het voor iedereen duidelijk dat wij zeer zorgvuldig met koudemiddelen omgaan. Emissiepreventie staat hoog in uw vaandel en is volledig geïntegreerd in onze bedrijfsvoering.

Veiligheid medewerkers

Met ons STEK certificaat tonen wij u aan dat de veiligheid van u en uw klanten als ook ons personeel voorop worden gesteld. Ons beleid en onze werkvoorschriften zijn hierop afgestemd.

Hogere kwaliteit

Kortom: onze onderneming toont via het STEK certificaat aan dat we een hoog kwaliteitsniveau bewerkstelligen. Het STEK certificaat gaat hierin verder dan het F-gassen certificaat (en is onderdeel zijn van ons eigen kwaliteitssysteem). Het biedt u voordeel ten opzichte van bedrijven die alleen een F-gassen certificaat bezitten.

Aankoop dvies | Offerte | Installatie & Onderhoud

Installatie & Onderhoud
Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

JHB airconditioning kan voor bedrijven alle bekende merken leveren alsook installeren, afstellen en onderhouden. JHB airconditioning installeert geheel volgens de STEK/PED richtlijnen en kwaliteitsnormen. Zelfs als u zelf de materialen aanlevert. JHB airconditioning kan op het gebied van klimaatbeheersing alles voor u installeren en onderhouden .

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract (meerder varianten) eveneens voor airconditioning installaties die niet door ons zijn geleverd en/of geïnstalleerd. Hierbij bieden wij 7 dagen per week een 24-uurs service.

Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Wij kunnen vrijblijvend adviseren en ontwerpen bij koel lastberekeningen en/of bij het doorrekenen van een bestekontwerp. Zodat wij dit naadloos kunnen omzetten naar een heldere offerte op maat.

 

JHB airconditioning is uw vertrouwde partner in onderhoud.


Contact Informatie

  • E-mail: info@jhbairconditioning.nl
    • Mobiel: 06-10748183

  • JHB airconditioning
  • Adres: Fie Carlsenstraat 90
  •              7558 WC Hengelo Ov