• werkplek ZZP

  Als kleine zelfstandige hebben wij speciale aanbiedingen.. Werken in een prettig klimaat!
 • Daikin

  Kwaliteit voor thuis. Daikin airconditioning.
 • Thuis

  Tempretuur te hoog of te laag! Met Mitsubishi regelt u altijd het juiste klimaat in huis, ook als prima bij verwarming.

De keuze voor een airconditioning

Mensen voelen zich behaaglijker bij een constant binnenklimaat. Te grote schommelingen in temperatuur zijn minder goed voor de mens. Zo is het bijzonder positief om de lusteloosheid bij hoge buitentemperaturen in de zomer weg te nemen door te koelen.

Daarnaast zijn onze airco’s in staat uw ruimtes te verwarmen in de koude maanden. Uw systeem is dus het hele jaar door te gebruiken.

Eveneens zijn mensen met gezondheidsproblemen erbij gebaat de vochtigheid te regelen binnenshuis. Een hoge luchtvochtigheid is vaak reden dat klachten/ symptomen verergeren of dat u gaat transpireren. Een schonere lucht door de filters is ook een zeer positieve bijkomstige reden voor de aanschaf van een airconditioning systeem.

Zakelijk gezien is het interessant te weten dat werknemers veel beter presteren onder de 22ºC. Hogere temperaturen gaan ten koste van de productiviteit. En wat te denken van klanten die langer in de winkel zullen shoppen doordat ze zich er prettiger voelen. Ook zakelijk verdient een airconditioning zich zeker terug!

airconditioning 

airconditioning algemeen
Voor zowel de zakelijke als ook particuliere installeren en onderhouden wij airco's...

Bij JHB airconditioning is uw airco installatie en/of onderhoud in vertrouwde handen. Wij bieden u een service en garantie zodat u optimaal kan genieten van uw airconditioning binnen uw eigen woon/werk omgeving.

Particulier

Particulier
De beste voorlichting in uw keuze bij onderhoud en installatie van een koel of vrieskast...

JHB airconditioning geeft u een absoluut eerlijk verhaal bij de aanschaf, kosten, installatie en onderhoud van koel of vriesinstallaties. Op basis van een contract komen we regelmatig bij u langs...

Zakelijk

Zakelijk
De beste voorlichting in uw keuze bij de aanschaf van een airconditioning...

JHB airconditioning heeft veel ervaring in de keuze bij de aanschaf, kosten, installatie en onderhoud van een top airconditioningsysteem. De ondernemer garanderen we hierbij continuïteit.


Wat kan een airconditioning

Een airconditioning is ontwikkeld om voor u een zo aangenaam mogelijk binnenklimaat te realiseren. Geheel tegen de algemene beeldvorming in is een airconditioning het hele jaar door een perfecte manier om het juiste binnenklimaat te regelen. Een airconditioning van JHB airconditioning is standaard in staat om onder andere de volgende functies uit te voeren:

1. Koelen
Airconditioning zorgt door middel van het afkoelen van de lucht voor een ideale draaglijke en comfortabele temperatuur.

2. Verwarmen
Airconditioning kan naast koelen in de zomer ook verwarmen in de koudere maanden. Alle JHB airconditioning systemen kunnen standaard verwarmen. Een CV verwarmt alle ruimtes tegelijk terwijl een airconditioning dat afzonderlijk doet en dit kan u een aanzienlijk voordeel in de kosten opleveren: zeker wanneer niet alle ruimtes verwarmt hoeven te worden.

3. Recirculeren (de lucht filteren)
Airconditioning zorgt ook voor gelijkmatige luchtverdeling. Een verfrissende en gefilterde luchtstroom draagt er toe bij dat de ruimte zuiverder en gezonder wordt. Op sommige (zakelijke) systemen kan verse lucht van buiten worden aangezogen.

4. Ontvochtigen
Vooral de relatieve luchtvochtigheid heeft een sterke impact op het comfort. Een te hoge vochtigheidsgraad doet ons transpireren. De temperatuurdaling veroorzaakt door airconditioning gaat gepaard met een vermindering van de vochtigheidsgraad van de lucht. Op deze manier ervaart u de daling in temperatuur veel beter.

Contact Informatie

 • E-mail: info@jhbairconditioning.nl
  • Mobiel: 06-10748183

 • JHB airconditioning
 • Adres: Fie Carlsenstraat 90
 •              7558 WC Hengelo Ov