Deprecated: Required parameter $data follows optional parameter $table in /customers/e/d/8/jhbairconditioning.nl/httpd.www/lib/class_db.php on line 201 Deprecated: Required parameter $data follows optional parameter $table in /customers/e/d/8/jhbairconditioning.nl/httpd.www/lib/class_db.php on line 240 | JHB airconditioning | stek installateur & onderhoud | | Luchtbehandeling
 • LG airconditioning

  JHB airconditioning
  - installatie.
  - onderhoud
  - reparatie

  offerte!

  Bel: 06 10748183

 • Daikin


 • Ons werk

  JHB airconditioning
  - installatie.
  - onderhoud
  - reparatie

  offerte!

  Bel: 06 10748183

LuchtbehandelingLuchtbehandeling is een manier van klimaatbeheersing die vaak wordt toegepast in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kantoren en fabrieken.Deze systemen kunnen gebruikt worden voor verwarming, koeling, filtering, bevochtiging en ontvochtiging.Ook voor deze systemen geldt, dat wij u van dienst kunnen zijn voor zowel advies, installatie en onderhoud.

Bel JHB airconditioning voor een afspraak.
 
Ventilatie woningen

Woningen worden steeds beter geïsoleerd maar hierdoor kan de luchtcirculatie in uw woning steeds minder worden en niet optimaal voor een gezonden leefomgeving. Om verse lucht terug van buiten naar binnen en omgekeerd te laten circuleren kan u nij JHB airconditioning kiezen tussen de twee volgende systemen.

ventilatie-systeem 1

ventelatie-systeem 1 vraag een offerte aan
Voor de particuliere installeren en onderhouden wij ventilatie-systemen...

Een ventilatiesysteem van het type C zal de vervuilde lucht via afvoerroosters in o.a. toiletten, badkamers, douchecellen, bergingen en keukens uit de woning zuigen en afvoeren naar buiten. Door de onderdruk die hierdoor gecreëerd wordt, wordt verse lucht via raamroosters de woning binnengebracht. Intern in de woning wordt de lucht tussen de kamers getransporteerd via roosters in deuren, of via een opening onder de deuren. Meestal wordt een bedieningsschakelaar in de keuken geplaatst, waarbij men keuze heeft tussen laagstaand, middenstand en hoogstand. De ventilatie wordt nooit uitgezet.

ventilatie-systeem 2

ventelatie-systeem 2 vraag een offerte aan
Voor de particuliere leveren wij ook kwaliteits ventilatie-systemen...

Ventilatie van het type D, wordt ook balansventilatie genoemd. Het systeem is gebaseerd op het creëren van een evenwicht tussen aan- en afvoer van lucht in de woning. Over het algemeen wordt op de zolderverdieping een zogenaamde ventilatie-box voorzien, die de afvoer van vervuilde lucht, en de aanvoer van verse lucht voor zijn rekening neemt. In de ventilatie-box zijn aparte energiezuinige ventilatoren voor aanvoer en afvoer voorzien. Vervuilde lucht wordt verwijderd via afvoerroosters in de badkamer, douche, keuken, toilet. Simultaan levert de groep via een kanaal dat in verbinding staat met de buitenlucht, verse lucht aan in lokalen zoals de leefruimte, slaapkamer en bureel. Gebalanceerde ventilatie wordt vrijwel altijd met een WTW-toestel (warmteterugwinning) toegepast. Zo wordt tot 90% van de warmte die zich in de vervuilde lucht bevindt, teruggewonnen (gerecupereerd) en terug in de woning gebracht.Contact Informatie

 • E-mail: info@jhbairconditioning.nl
  • Mobiel: 06-10748183

 • JHB airconditioning
 • Adres: Fie Carlsenstraat 90
 •              7558 WC Hengelo Ov